Onze laadpalen

RATIO laadpalen | Lokaal sterk | 2 jaar garantie

Ratio is een bedrijf dat haar oorsprong in Nederland heeft. Door innovatie en een no-nonsense mentaliteit groeit het marktaandeel van Ratio erg snel. Dat heeft te maken met de goede kwaliteit van de laders, terwijl de producten niet te duur zijn.

Het aanbod van Ratio omvat enkele verschillende laadstations in verschillende varianten, waardoor maatwerk aan de klant geleverd kan worden. Behalve laadstations heeft het bedrijf ook verschillende laadkabels op de markt gebracht, die handig kunnen zijn in uiteenlopende situaties.

Waarin Ratio zich verder in onderscheidt, is het belang dat zij hechten aan duurzaamheid. Dat is terug te zien in de producten zelf, maar ook in de opties die de laadstations hebben. Denk daarbij aan opties met betrekking tot het laden op zonne-energie, dynamisch laden, en meer.

Ratio scoort ook goed op het gebied van het bieden van goede service en heeft een kundige supportafdeling die goed bereikbaar is. Intervolt is, als laadpaal installateur, ervaren met het laadpaal laten plaatsen van RATIO laadpalen.

ALFEN laadpalen | Nederlandse topkwaliteit | 2 jaar garantie

Alfen is een Nederlandse fabrikant van laadstations in het topsegment. Alfen laadpalen zijn high-end oplossingen die vooral in de zakelijke markt populair zijn. De focus van Alfen ligt op het leveren van topkwaliteit. Dat is terug te zien in de keuze voor de materialen, de bescherming van de elektronica, gebruik van goede software en dergelijke.

Hierdoor heeft het merk in de loop van de jaren een ijzersterk merk opgebouwd met een netwerk van duizenden betrouwbare laadpalen in binnen- en buitenland.

Door slim gebruik van software kunnen Alfen laadstations naadloos samenwerken voor zakelijke oplossingen. Het bedrijf onderscheidt zich nog steeds en blijft koploper in het verder innoveren en doorontwikkelen van de laadpalenbranche in Nederland.

WALLBOX laadpalen | Uitgebreid aanbod

Wallbox is een Spaans bedrijf dat zich toelegt op de productie van laadpalen voor elektrische voertuigen. Hun laadpalen staan bekend om hun innovatieve ontwerp, slimme technologie en gebruiksgemak.

Wallbox biedt verschillende soorten laadpalen, waaronder thuislaadstations en openbare laadpalen. Ze bieden ook slimme laadoplossingen, zoals de mogelijkheid om laadgegevens te bekijken en te beheren via een mobiele app.

Het ontwerp van de laadpalen van Wallbox is strak en modern, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen. Ze zijn ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en maken gebruik van hoogwaardige materialen en energiezuinige technologieën om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

MYENERGI - ZAPPI | Duurzaamheid alom | 3 jaar garantie

Myenergi is een bedrijf dat duurzaamheid voorop stelt in het ontwikkelen van hun producten. De Zappi is een laadstation met veel opties. De bijbehorende app geeft inzage in allerlei aspecten van het laadproces. Met extra componenten kan er bijvoorbeeld bijgehouden worden hoeveel zonne-energie er opgewekt wordt, hoeveel daarvan voor het opladen wordt gebruikt en nog veel meer!

Ook het instellen van dynamische tarieven is een mooie optie waar de Zappi zich in onderscheidt ten opzichte van andere merken. Zo kan de investering voor de aanschaf van het laadstation terugverdiend worden door slim te laden. Alles is eenvoudig te beheren via de app. Verwarrend? Zappi heeft een uitgebreid hulpcentrum met filmpjes een goed bereikbare support-afdeling.

Om het verhaal compleet te maken biedt Myenergi andere producten die de duurzaamheidservaring verder optimaliseren; de Harvi voor draadloos gemak, de Eddi voor synchronisatie met uw zonnepanelen en warmtepomp, de Libbi is uw nieuwe thuisbatterij. Kortom, alles in huis voor complete controle over uw duurzame producten.

ZAPTEC |Scandinavische klasse | 5 jaar garantie

Zaptec is een merk dat is overgewaaid uit Noorwegen. Dit bedrijf kenmerkt zich door een strak design met simpele interface. Less is more!

Daarnaast blinkt het bedrijf uit door de veiligheid van de producten hoog in het vaandel te stellen en tegelijk alle belangrijke opties te bieden. Zo zijn wifi -en 4G connectiviteit standaard ingebouwd, waardoor Active Load Balancing, het verrekenen van zakelijke kosten en support op afstand een fluitje van een cent worden.

Veel klanten kiezen voor een Zaptec vanwege het strakke en compacte design. Zaptec is een van de weinige merken die een breed scala aan optionele kleuren biedt. Trendy!

BESEN | Betaalbaar & functioneel | 2 jaar garantie

Voor de consument die opzoek is naar een simpele no-nonsens oplossing voor het opladen van de EV zonder veel gedoe. Besen onderscheidt zich door simpliciteit in combinatie met functionaliteit. Besen laadstations zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de situatie en wens van de klant. De laadstations hebben de optie om vergrendeld te worden tegen oneigenlijk gebruik middels de app of keycards. Door verschillende varianten aan te bieden, kan de prijs laag gehouden worden. Kortom een goede optie voor wie simpel wil laden tegen een zeer schappelijke prijs.

BESEN