Laadpaal installateur

laadpaal installatie

Professionele laadpaal installateur service

Ervaar de toekomst van elektrisch laden met Intervolt: Veilig, snel, en betrouwbaar door onze laadpaal installateurs.

laadpaal laten plaatsen

Uw expert in laadpaalinstallaties

Bij Intervolt zijn we gespecialiseerd in de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen. Met meer dan een decennium aan ervaring in de EV-sector, staan onze gecertificeerde professionals klaar om topkwaliteit installaties te leveren, volledig aangepast aan uw individuele behoeften en specificaties. Ons diepgaande begrip van EV-laadinfrastructuur en onze toewijding aan veiligheid en efficiëntie garanderen een naadloze installatie-ervaring, elke keer weer.

Gecertificeerde professionals

Ons team van ervaren technici is grondig getraind en gecertificeerd, wat een veilige en efficiënte installatie garandeert.

Vaste kabel

Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen, afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften.

Veiligheid en Compliance

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze installaties voldoen aan alle nationale veiligheidsnormen en voorschriften.

Transparante prijzen

Wij geloven in eerlijke en transparante prijsstelling zonder verborgen kosten. Bereken online uw prijs.

Onze aanpak:
Het laadpaalinstallatieproces Uitgelegd

Stap 1
Aanvraag indienen via ons keuzehulp

Onze backoffice gaat meteen aan de slag

Stap 2
Selectie van de juiste laadpaal

Advies over de selectie van de laadpaal die het beste past bij uw voertuig en laadbehoeften, inclusief het overwegen van toekomstige uitbreidingen of upgrades.

Stap 3
U gaat akkoord!

Gefeliciteerd! U bent nu officieel eigenaar van een nieuwe laadpaal

Stap 4
Laadpaal installatie en testen

Een veilige laadpaal installatie uitgevoerd door onze gecertificeerde laadpaal installateur, gevolgd door uitgebreide tests om de betrouwbaarheid en veiligheid van de laadpaal te garanderen.

U kunt uw auto nu eenvoudig laden

Tevens heeft u recht op minimaal 2 jaar fabrieksgarantie

Veelgestelde vragen

Als uw gekozen laadpaal installateur biedt Intervolt zeer concurrerende prijzen. Wij positioneren ons aan de onderkant van de markt, waardoor onze laadpaalinstallaties betaalbaar zijn zonder in te boeten aan kwaliteit of service.

De laadpaal installateurs van Intervolt staan bekend om hun snelle service. Meestal kunnen onze professionele installateurs uw laadpaal al binnen één dag installeren, wat ons onderscheidt in de markt.

De installatie van een laadpaal door een Intervolt installateur is een efficiënt proces. In de meeste gevallen zal uw laadpaal binnen één dag volledig geïnstalleerd zijn, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe laadstation.

Zeker, bij Intervolt kunt u vertrouwen op de kwaliteit van het werk van onze laadpaal installateurs. Ondanks onze concurrerende prijzen, compromitteren wij nooit op veiligheid, betrouwbaarheid of duurzaamheid. Onze installateurs zorgen ervoor dat elke laadpaal voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.

laadpaal laten plaatsen

Snelle installatie binnen twee weken door Intervolt

Bij Intervolt, uw toonaangevende laadpaal installateur, waarderen we de urgentie van onze klanten om over te stappen op elektrisch rijden. Met onze toewijding aan efficiëntie, zorgen we ervoor dat uw laadpaal binnen twee weken na goedkeuring van de offerte en de initiële inspectie geïnstalleerd wordt. Ons team van deskundige installateurs zet zich in om een veilige en accurate installatie te garanderen, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met het opladen van uw elektrische voertuig. Met Intervolt vermijdt u langdurige wachttijden, waardoor u sneller kunt genieten van de voordelen van duurzaam rijden. Kies voor Intervolt en ervaar de gemakken van een snelle en professionele laadpaalinstallatie.

Twee jaar garantie bij elke laadpaal van Intervolt

Bij Intervolt, uw vertrouwde laadpaal installateur, begrijpen we dat de aanschaf en laadpaal laten plaatsen een significante investering is. Daarom ondersteunen we onze producten en diensten met een robuuste tweejarige garantie. We willen dat u met volledige gemoedsrust de overstap maakt naar elektrisch rijden. Mocht u binnen deze periode enige problemen ondervinden met uw laadpaal, dan staat ons team van experts klaar om snel en kosteloos een oplossing te bieden. Deze garantie maakt deel uit van onze toewijding aan uitmuntende klantenservice en onze inzet om u een betrouwbare en duurzame laadoplossing te bieden.

Wil je een laadpaal laten plaatsen?
Jaar ervaring
0 +
Installaties
0 +
Man sterk
0

Veel tevreden klanten gingen u al voor

Onze monteurs zijn actief door heel midden Nederland. Door onze nabijheid en regionale dekking kunnen wij snel schakelen en flexibel plannen. Uw aansluiting kan in overleg op korte termijn gerealiseerd worden. Tevens zijn onze monteurs altijd in de buurt voor het verlenen van service.

Willem
Utrecht
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Snelle installatie en goede service. Ze hebben de werkplek ook weer netjes achtergelaten. Dank voor het goede werk!
Katja Pietersen
Utrecht
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Ik ben absoluut blij met de hulp die ik kreeg van het team van Intervolt! Vanaf het allereerste contact verliep alles vlot en efficiënt....
Ritesh
Utrecht
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Mooie offerte, super snelle plaatsing, vriendelijke elektriciens, alles netjes en zoals besproken geplaatst.
Daan
Almere
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Zeer vakkundig en net personeel, bedrijf komt zijn afspraken na.
Anouar
Utrecht
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Enige tijd geleden gebruik gemaakt van de diensten van Intervolt voor de installatie van een nieuwe laadpaal....
Rogier
Utrecht
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
We waren op korte termijn (< 2 weken) op zoek naar een laadpaal aan huis en zijn bijzonder prettig, persoonlijk en professioneel geholpen door Abdel van Intervolt...
Ian Derks
Amsterdam
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Snel geïnstalleerd, netjes achtergelaten. Nog even geholpen met het instellen van de app. Dank voor de goede service!
Wendela
Naarden
KV_Klanten_Vertellen_RGB-01 (1)Created with Sketch.Lees verder
Heel tevreden over de installatie van de laadpaal. De communicatie verliep snel. Alles werd duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!

Ontmoet Intervolt: Uw betrouwbare laadpaalinstallateur

Bij Intervolt, uw deskundige laadpaal installateur, zetten we ons in om uitzonderlijke service te bieden in de wereld van elektrische voertuigen. Met jarenlange ervaring in de EV-industrie, onderscheidt Intervolt zich als een toonaangevende expert in laadpaalinstallaties. Wij begrijpen dat de overstap naar elektrisch rijden een belangrijke beslissing is, en onze rol als uw laadpaal installateur is om dit proces zo naadloos en eenvoudig mogelijk te maken. Of u nu behoefte heeft aan een thuisinstallatie of een uitgebreid laadsysteem voor uw bedrijf, Intervolt’s toegewijde team biedt betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen. Maak vandaag nog kennis met Intervolt en ervaar de beste service in laadpaal installatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan.